Over ons


Wat is ansichtkaartenbeurs.nl?
Op de website ansichtkaartenbeurs.nl bieden verschillende winkels hun ansichtkaarten te koop aan. Hierdoor kunnen liefhebbers van oude ansichtkaarten eenvoudig uit een groot aantal kaarten zoeken en die kaarten direct bij meerdere winkels kopen.Hoe koop ik kaarten?
Op onze website plaatst u zoveel kaarten als u wenst van de verschillende aanbieders in uw winkelwagen. Vervolgens geeft u uw contactgegevens op. Hierna controleerd u de bestelde kaarten en uw gegevens. De volgende stap is om via iDeal te betalen en als die betaling gedaan is ontvangt u per winkel van ons een e-mailbericht met alle details uw bestelling. Zodat de betreffende winkels voor u de kaarten kunnen versturen. Zodra die winkels uw kaarten hebben meegegeven met een bezorgdienst ontvangt via ons systeem een e-mailbericht hierover. Voor vragen over de kaarten kunt u direct contact opnemen met de betreffende winkel. Die staat vermeld in e-mailberichten.Wat als niet alle kaarten zijn geleverd?
Dat is natuurlijk erg vervelend. U kunt dan het beste eerst contact opnemen met de betreffende winkel. Die winkel staat vermeld in de e-mailberichten van ons aan u over die kaart(en).Wat zijn de verzendkosten?
Verzendkosten zijn per winkel:
Tot en met 3 kaarten in Nederland 1,00
Meer dan 3 kaarten in Nederland 2,00
Tot en met 3 kaarten aangetekend in Nederland 8,50
Meer dan 3 kaarten aangetekend in Nederland 9,50
Buiten Nederland is aangetekend 15,00
Bestelling boven 85,- is aangetekend en GRATISWaarom kan ik alleen met iDeal betalen?
Om de kaarten zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden kunt u alleen met iDeal betalen. Doordat wij werken met meerdere winkels moet ons processen eenvoudig en duidelijk zijn. Uit ervaningen uit het verleden weten wij dat diverse zaken niet goed kunnen gaan. Zoals het overmaken op een verkeerde bankrekeningnummer of overmaken van een verkeerd bedrag of niet betalen. Allemaal zaken die niet voorkomen als men via iDeal betaald.Onze aangesloten winkels


KVR
KVR
Hobby Z
Hobby Z
Joy1
Joy1
Het Vergeet Mij Nietje
Het Vergeet Mij Nietje
Cartoliny
Cartoliny
De Stamperij Ommen
De Stamperij Ommen