Wassenaar Wassenaarsche slag


kaart

Ansichtkaart Wassenaar Wassenaarsche slag

Beschr. in 1931


Categorie: Zuid-holland > Wassenaar

Conditie: Gebruikt

Periode: 1920 - 1939


3,00

Verkoop door KVR


Deze kaart is al verkocht

L. van Benten schreef op 20-12-2022   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

De Wassenaarse Slag. Veel mensen denken dat dat het strand is, maar nee dat is de kilometers lange weg er naartoe! Visualiseren: met de fiets vanaf de Schouwweg, dan de brug van de Wetering over, De Zuylen over langs Duinrell tot viersprong. KILOmeters!!
Linksaf Wassenaarscheweg beren eind…de Klip: weg OMHOOG. Pffff. Bovenop jawel de Wassenaarse slag. En maar fietsen, langs Meyendel en Hotel Duinoord. Zijn we er al?
En dan… na zoveel kilometer de NoordZee zover je ogen konden zien. In 1962 heb ik meegedaan met mede zwemmers van Zwemclub WIK: Willen Is Kunnen aan de zwem race in zee van 3 kilometer. Ja, ik heb het tegeltje nog. Winnaar was Erica Terpstra uit Den Haag, zwemclub Die Haghe. Kwallen waren er ook, met oostenwind - landwind. Als kind gooiden we ermee. Schelpen, flessenpost, wrakhout; avontuur. Op de foto nog een zandweg, in mijn tijd geasfalteerde weg en fietspad.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.