Waarland St.Bernadette Kleuterschool


kaart

Ansichtkaart Waarland St.Bernadette Kleuterschool


Categorie: Noord-holland > Waarland

Conditie: Nieuw

Periode: 1960 - 1979


3,00

Verkoop door KVR


Yvonne Woertman schreef op 19-04-2024   Gemiddelde score: Totale score: 10 sterren

van 1 januari 1977 tot 31 december 1981 heb ik hier gewerkt. Een vierklassige kleuterschool met ongeveer 150 kleuters.
Als hele jonge onervaren juf werd ik al na 9 maanden waarnemend hoofdleidster met ontheffing van de Minister, want ja slechts 20 jaar oud en nog geen 3 jaar ervaring .
Gelukkig waren er 3 andere leidsters en een 10 klassige lagere school waar het schoolhoofd mijnheer Koos de Heij mij onder zijn hoede nam.
Een hele volle baan. Vijf hele dagen school, tussen de middag gingen de kleuters naar huis. Op vrijdagmiddag na een week hard werken was een deel van de teamleden wel enthousiast om een partijtje gemengd volleybal te spelen. Goed voor het teamgevoel, en heerlijk om even aan iets anders te denken. Nu lijkt het zeer vooruitstrevend dat wij na werktijd met elkaar zorgden voor beweging. Op 30 juni 2024 ga ik terug voor het 100 jarig
jubileum van de lagere school, inmiddels geïntegreerd met de kleuterschool. De naam was volgens mijn gegevens: St. Bernadette’s Kleuterhof.
Ik ben zeer benieuwd wie ik nog herken na zoveel jaren.
Spannend.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.