Velp Bad Beekhuizen


kaart

Ansichtkaart Velp Bad Beekhuizen


Categorie: Gelderland > Velp

Conditie: Gebruikt

Periode: 1960 - 1979


2,50

Verkoop door KVR


Deze kaart is al verkocht

J.Daane schreef op 06-11-2023   Gemiddelde score: Totale score: 10 sterren

ziehier het mooiste zwembad ter wereld!Badmeester Visser overleed helaas bij werkzaamheden aan de pomp in de stookruimte begin jaren zestig.Mijn vader bracht me altijd tot hij op mijn 8e overleed in 1963.Hier werd ik voor het eerst verliefd en samen draaiden wij de hele dag voor- en achterwaartse salto`s,(soms ook samen op de hoek van de plank) handstanden etc.van de hoge.
De springkuil was erg krap. Toen ik eens vanaf de hoge over de stoep het 2-meter bad indook (het zo plat mogelijk duiken was een sport), moest ik er voor 3 maanden uit.Mijn vriend balanceerde dan levensgevaarlijk over het hek bij de parasols. Soms kreeg de latere badmeester klanten en dan moesten wij al onze stunts tonen.Het bad had ook een geweldig trapje en dan kwam je in het bos en daar ontdekten wij zo het een en ander...Ook gingen we `s nachts naaktzwemmen en duiken in het bad bij volle maan. Eens kwam dat in het Velpse sufferdje, kortom we waren beroemd.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.