Nieuw Milligen Hotel Witte Berken


kaart

Ansichtkaart Nieuw Milligen Hotel Witte Berken


Categorie: Gelderland > Nieuw-milligen

Conditie: Gebruikt

Periode: 1960 - 1979


2,50

Verkoop door KVR


Deze kaart is al verkocht

Ed Adelaar schreef op 12-04-2023   Gemiddelde score: Totale score: 4 sterren

Ik heb hier gewerkt als leerling kok .
Dat was bij de familie groenheide
Chefkok was de heer van uffelen
Ik heb hier de bruidstaart gemaakt voor de dochter naam weet ik niet meer
Wat ik nog wel weet dat zij trouwde met een militair want hij was in militair uniform
Ook werd ik daar verliefd op een kamermeisje genaamd Christel uit Rotterdam
Al met al een mooie en leuke herinnering aan dit hotel


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.

frans van hillo schreef op 02-04-2023   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

Van oorsprong was dit hotel een militaire kantine uitgaansplaats voor de aan de overkant van de weg gelegen militaire basis, uitgegroeid tot een mooi en geweldig goed hotel/cafe restaurant,vanaf mijn jeugd zijn wij (mijn ouders en ik) ieder jaar 2 of 3 weken met vakantie geweest,je was er gewioon thuis in 1e instantie met de Fam /eigenaar Groenheide later overgenomen door de fam De Wied,buiten de grote tuin en achtergelegen natuurgebieden werd er elke dag een fantastische maaltijd geserveerd door 1 van de top koks.
En of je er nu voor de eerste maal kwam of zoals wij ieder jaar,elke gast was van harte welkom en werd in de watten gelegd,kan zo nog wel doorgaan maar helaas heeft het pand nadat de Fam De Wied het verkocht heeft niet meer lang volgehouden, heel lang leeg gestaan en (vermoedelijk) door krakers vernield.Door mij onbekende oorzaak is het medio jaren 70 afgebrand, er zou een nieuw ''resort'' gebouwd worden was de planning maat tot op heden, voor zover bekend is het een kale vlakte, zonde van A zo'n mooi gebouw en B met weemoed terugdenkend aan de mooie vakantie jaren die wij er hadden, Met nog anno 2023 hulde aan Fam De Wied en Groenheide voor hun gastvrijheid.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.