Katwijk Zee - binnen Jeugdhuis Voorstraat


kaart

Ansichtkaart Katwijk Zee - binnen Jeugdhuis Voorstraat


Categorie: Zuid-holland > Katwijk-zee---binnen

Conditie: Nieuw

Periode: 1940 - 1969


3,00

Verkoop door KVR


martin schreef op 20-10-2023   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

Hallo ,

Dit is het mooie jeugdhuis waar je iedere dag in de week behalve zondag terecht kon in de avond vanaf half acht tot tien uur.

Er stonden 2 biljarts in .Het kleine en het grote waar je op mocht spelen als je wat meer ervaring had, een tafeltennis het tafelvoetbalspel en wat tafels waar je wat bordspellen kon spelen.

Ook kon je er een drankje kopen of een mars In mijn tijd kostte dat ongeveer 50 cent Afrekenen mocht je meestal zelf doen.

Het spelen op de biljarts en tafeltennis werd nauwlettend door Jan in de gaten gehouden om iedereen eerlijk aan de beurt te laten komen en heel soms als je het aardig vroeg mocht je wel eens na 10.00 een potje op het grote met Jan spelen die ook nog eens een meester was in het dammen.

Het jeugdhuis in mijn tijd was bedoeld voor alleen jongens want Jan zei altijd .Gien muide hier want dear kom altijd rottighaid van .

Het was een mooie tijd die avonden in het jeugdhuis waar de jongens elkaar tegenkwamen geleid door een rechtvaardig man met een groot hart en wat blij ik leefde in die goeie tijd.!

Groot respect voor hem .

Dag Jan van het Jeugdhuis !


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.