Groningen Martinitoren met


kaart

Ansichtkaart Groningen Martinitoren met

Beschr.in 1955


Categorie: Groningen > Groningen

Conditie: Gebruikt

Periode: 1940 - 1969


2,00

Verkoop door KVR


Deze kaart is al verkocht

ferry haring schreef op 28-07-2022   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

De martinitoren heeft in mijn jonge jaren een heel belangrijke plaats in genomen alleen al alle keren Koninginnedag feesten. Het vertrek 's morgens met bussen naar de vacantieschool in Roden Drenthe. 's Avonds bij terugkomst stond de markt vol met ouders en belangstellende. die vacantie begon bij het begin van de school vacantie en duurde 4 weken. Ook het aan het eind als we de 6e klas gingen verlaten was daar het begin en het eind van het dagje weg. Dat was het Vacantie kinderfeest. Nooit zullen wij vergeten het Groninger vacantie kinderfeest zongen we dan massaal En altijd stond dan de markt ook weer vol met mensen.
Verder als wij later gingen fietsen met elkaar en we waren we moe van welke kant e ook kwam, als je de Martini zag dan was je weer thuis. Hij is in de oorlog niet heel erg beschadigd, Dit was mijn verhaal: Ferry Bazuin - Haring uit Eelde 86 jaar oud.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.