Broek in Waterland Jeugdherberg


kaart

Ansichtkaart Broek in Waterland Jeugdherberg


Categorie: Noord-holland > Broek-in-waterland

Conditie: Nieuw

Periode: 1960 - 1979


Koopjes korting

2,00

1,00

Verkoop door KVR


A.G. van Rijn schreef op 08-04-2022   Gemiddelde score: Totale score: 19 sterren

Het was zomer 1973 dat mijn huidige vrouw Carla en ik vanuit Katwijk als een jong verliefd stel op een tandem op pad gingen om naar Sneek te fietsen. Achterop de bagagedrager een volgepakte koffer en voorop een rieten mand met transistorradio.Het werd een barre tocht,we wisten Broek op Langedijk te halen door veel regen en wind,waar we eindelijk uitgeput in de toenmalige jeugdherberg aankwamen.In avond werd het droog en reden naar Edam waar toen een eeuwfeest werd gehouden.
'S nachts gescheiden geslapen natuurlijk...om de volgende dag onze reis voort te zetten naar Enkhuizen door de striemende regen en wind,met de radio aan als enig verzetje.Met de boot naar Stavoren,daar ging de tocht verder naar de Jeugdherberg in Sneek waar we als verzopen kinderen aankwamen,onze kleren hebben we bij een plaatselijke wasserij in een droger kunnen drogen.Maar al met al hebben we als jonge geliefden ontzettend genoten van onze vrijheid..


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.