Blaricum Jeugdherberg Zonnehoeve


kaart

Ansichtkaart Blaricum Jeugdherberg Zonnehoeve


Categorie: Noord-holland > Blaricum

Conditie: Gebruikt

Periode: 1940 - 1969


April 2024 Noord-Holland korting

2,50

2,25

Verkoop door KVR


Jacqueline Passchier schreef op 18-02-2024

In de jaren 1964-1969 veel grote feesten gevierd met Bob en Sjors. Bob en Sjors hadden een grote vriendenkring, waaronder onze ouders. Iedereen kwam, met of zonder kinderen en samen maakten we er een feest van. Met oud en nieuw kwamen we soms allemaal samen en luidden daar het oudjaar uit met een vuurwerkspektakel (wat dan door 1 van onze vrienden op het grote grasveld voor de herberg werd gemaakt).
Als kind heb ik ervan genoten,niets moest, alles mocht. Iedereen logeerde in de grote slaapzalen, wat een lol!
Ook met vakanties kwamen we op visite en deden wij ( mijn broer,zusje en ik) als gasten mee met de schoolklassen die er logeerden. We mochten meedoen met de toneelvoorstelling op het podium on de grote zaal.
Helaas zijn mijn ouders en veel vrienden inmiddels overleden (en ben ik de foto's kwijt want mijn huis is ook ooit afgebrand!), maar gelukkig heb ik deze mooie herinneringen nog...een fantastische tijd met geweldige vrienden BOB EN SJORS en alle anderen.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.