Beekbergen Kampeermotel Klein Canada in 5 luik


kaart

Ansichtkaart Beekbergen Kampeermotel Klein Canada in 5 luik


Categorie: Gelderland > Beekbergen

Conditie: Gebruikt

Periode: 1960 - 1979


Juli 2024 Gelderland korting

2,00

1,80

Verkoop door KVR


GHJ Verrips schreef op 13-11-2023   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

Mijn ervaring met Klein Canada.
Ben daar begin jaar 1980 begonnen om het geheel weer op te starten. Een project ontwikkelaar uit Rotterdam had mij benaderd om dit te gaan doen. De woning die toen nog bij het project hoorde mochten als woning gaan gebruiken.
Daar er veel werkzaamheden waren te doen heb ik een goede vriend in de arm genomen om mee te gaan helpen, daar ik nog verplichtingen had in Amsterdam. Na verloop van tijd werd er alweer een huisje verhuurd en de tennisbaan ook weer in gebruik werd genomen. De projectontwikkelaar zag dus dat er vooruitgang in zat en kwam naar mij toe met het voorstel om de woning die bij klein canada hoorde aan mij te verkopen.(dat was niet de afspraak) ik had geen idee wat mij overkwam en had ook niet de middelen om dat te bekostigen. Er werd mij verzocht binnen een termijn van6 weken te vertrekken als dit niet door zou gaan. Heb nog geprobeerd dit te kunnen regelen maar is niet gelukt. Dit was dan voor mij het einde van een prachtig vakantiepark op poten te zetten om daarna het geheel over te nemen als het volop in bedrijf zou zijn.


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.