Beek bij Didam Gezicht op.......


kaart

Ansichtkaart Beek bij Didam Gezicht op.......


Categorie: Gelderland > Beek-bij-didam

Conditie: Gebruikt

Periode: 1960 - 1979


Juli 2024 Gelderland korting

2,00

1,80

Verkoop door KVR


A.M Hell schreef op 11-02-2023   Gemiddelde score: Totale score: 5 sterren

Dit is voormij bekende foto. Nu St Jansgildestraat ( vroeger was het de Eltenseweg in Beek gem Bergh nu (gem Montferland door fusie.)
Het stukje woonhuis linkerzijde is mijn ouders huis het volgende woning is Pension "Johanna" wat in de jaren 1955 tot 1985 als toeriste plaats Beek veel gebruik van werd gemaakt.De gele woning tegen over is mijn vaders oudershuis waar in zijn broer later een transportbedrijf runde eerst met paard en wagen en later een vrachtauto en een bestelbusje met een wiel voorzijde.
De bomen (plantanen) staan er nu nog steeds maar dan 3 x zo groot en geven veel overlas aan bladeren en verkeer (zeer onveilige weg) het is en was een heet hangijzer om te kappen maar bewoners die later kwamen hebben het voor het zeggen schijnbaar voor de echte Bekenaren die aan de straat woonde ze zouden en moesten blijven bestaan. Nu alles in een plan is gegoten en gewijzigd betreft veiligheid met hier en daar een hinkstap troitoir is er aan veiligheid niks gewijzigde en blijven bewoners de ovelast houden. ( de saop van Beek)


Geef alstublieft een score aan dit verhaal en voer uw naam en e-mailadres in ter verificatie in verband met het tegen gaan van fraude. Uw persoonlijke gegevens zullen verder niet worden gebruikt of getoond.